Bitcoin
24 uur
-1.54%
BTC = €59,527.30

Vertrouwd door meer dan 1 miljoen traders sinds 2013.

Wij accepteren

Bank Transfer
Visa
Mastercard
Giropay
Sofort
BanContact
Apple Pay
Officieel geregistreerd

Officieel geregistreerd

BTC Direct heeft een officiële registratie bij De Nederlandsche Bank.

Bitcoin kopen is simpel

Bitcoin kopen is simpel

Veilig en snel in 3 stappen

1

Gratis account aanmaken

Bitcoin kopen begint bij BTC Direct. Open direct een gratis account op ons platform om bitcoin te kunnen kopen. 

Bitcoin kopen begint bij BTC Direct. Open direct een gratis account op ons platform om bitcoin te kunnen kopen.
 

Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bitcoin kopen via BTC Direct is erg eenvoudig! 


Om een account aan te maken bij BTC Direct moet u uw kunnen legitimeren. Dat kan door een foto te sturen van uw identificatiebewijs. Waarom vragen we deze gegevens van u? Het is voor ons van belang om te weten wie er gebruikt maakt van ons platform. Zo kunnen we voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en voorkomen we misbruik. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met uw gegevens.


Bijna een half miljoen Nederlanders gingen u al voor. 

2

Wallet aanmaken

Om bitcoin te ontvangen heeft u een wallet nodig. U heeft een online wallet al binnen tien minuten aangemaakt! 

Om bitcoin te ontvangen heeft u een wallet nodig. U heeft een online wallet al binnen tien minuten aangemaakt! 


Wat is een wallet? 

Een wallet is een digitale portemonnee waarmee u bitcoin ontvangt, verzendt, en beheert. Er bestaan veel verschillende soorten wallets. Zo bestaan er online wallets, software wallets en hardware wallets. 
 

Welke wallet moet ik kiezen? 

Dat hangt af van verschillende factoren. Bent u net begonnen of heeft u al meer ervaring met cryptocurrencies? Wilt u een klein of een groot bedrag inleggen? Op onze walletpagina vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

3

Bitcoin kopen

Start met uw eerste aankoop. Koop eenvoudig bitcoin met iDEAL, bankoverschrijving of creditcard.

Start met uw eerste aankoop. Koop eenvoudig bitcoin met iDEAL, bankoverschrijving of creditcard. En dat al vanaf 30 euro. Binnen een paar minuten staan de coins in uw wallet! 


Bekijk direct de actuele bitcoin waarde 

Reken met behulp van de prijscalculator bovenaan deze pagina uit hoeveel bitcoin u wilt kopen of verkopen. In de prijscalculator is de fee al verwerkt. De totale kosten vermelden we altijd duidelijk op het orderformulier. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. 


Koop en verkoop eenvoudig uw bitcoins met iDEAL! 

Bij BTC Direct koopt u eenvoudig en snel bitcoin met iDEAL, bankoverschrijving en creditcard. De inkoopprijs staat vast op het moment dat u uw betaling start. U krijgt dus altijd de opgegeven bitcoin tegen de prijs die op onze website staat. Kiest u voor iDEAL? Dan ontvang u uw bitcoins vrijwel direct!

BTC Direct in de media

Business Insider
Business Insider

“Bitcoin kopen en verkopen kan het makkelijkst bij een online wisselkantoor zoals BTC Direct.”

Het laatste nieuws
Het laatste nieuws

"De bitcoin stijgt gigantisch in waarde, net als het Nederlandse bitcoinbedrijf BTC Direct. Achter de deuren van het kantoor in Nijmegen gaan inmiddels miljoenen om".

De Morgen
De Morgen

BTC Direct: "De centrale bank moet vertrouwd worden dat ze de valuta niet ondermijnt, maar de geschiedenis zit vol voorbeelden waarin dat vertrouwen werd geschonden."

Cointelegraph
Cointelegraph

BTC Direct, een van Europa's toonaangevende cryptocurrency-bedrijven, heeft altijd geprobeerd om voorop te lopen als het aankomt op het voldoen aan wet- en regelgeving.

Over ons

Cryptocurrency begint bij BTC Direct. Al sinds 2013 maken wij crypto toegankelijk voor iedereen. Koop, verkoop en beheer uw favoriete coins. Lees het laatste nieuws en bekijk onze koersanalyses. Welkom!

Lees meer